info@meidoorwindows.com

Побарајте бесплатна понуда
MEIDOOR обезбедува насоки на лице место за проекти за врати и прозорци во Сингапур и ја истражува длабоката соработка

Вести

MEIDOOR обезбедува насоки на лице место за проекти за врати и прозорци во Сингапур и ја истражува длабоката соработка

Сингапур, 10.3.2024 - MEIDOOR, познат производител на врати и прозорци, иницираше стратешка соработка со неколку градежни проекти во Сингапур, обезбедувајќи насоки и поддршка на лице место за да се обезбеди успешна имплементација на своите производи.

svsd (1)

Соработката претставува значајна пресвртница за MEIDOOR бидејќи го проширува своето присуство на пазарот во Југоисточна Азија.Со партнерство со локални градежни фирми, MEIDOOR има за цел да ја искористи својата експертиза за решенија за врати и прозорци за да придонесе за развој на висококвалитетни станбени и комерцијални имоти во Сингапур.

svsd (2)

Како дел од соработката, техничкиот тим на MEIDOOR е распореден на проектните локации во Сингапур за да обезбеди практично водство и поддршка.Тимот тесно соработува со локални изведувачи и градежници за да ја надгледува инсталацијата и интеграцијата на вратите и прозорците на MEIDOOR, осигурувајќи дека ги исполнуваат највисоките стандарди за квалитет и функционалност.

svsd (3)

Покрај упатствата на лице место, MEIDOOR исто така иницираше длабинска соработка со локални партнери за да ги прилагоди своите производи на специфичните барања на пазарот во Сингапур.Со разбирање на уникатните архитектонски и еколошки размислувања во Сингапур, MEIDOOR има за цел да развие приспособени решенија кои се усогласуваат со градежните регулативи на земјата и преференциите за дизајн.

Соработката беше добро прифатена од локалните градежни фирми, кои ја препознаваат вредноста на експертизата и посветеноста на MEIDOOR за испорака на супериорни производи и услуги.Со тесна соработка со MEIDOOR, овие фирми имаат пристап до широк спектар на иновативни решенија за врати и прозорци кои ја подобруваат естетската привлечност, енергетската ефикасност и безбедноста на нивните проекти.

„Возбудени сме што ќе соработуваме со градежни проекти во Сингапур и ќе придонесеме за развојот на локалната изградена средина“, рече JAY, генерален менаџер на MEIDOOR.„Нашето водство на лице место и длабоката соработка со локалните партнери ја одразуваат нашата посветеност на испорака на исклучителни производи и обезбедување на нивна беспрекорна интеграција во различни архитектонски поставувања.

svsd (4)

Соработката помеѓу MEIDOOR и градежните проекти во Сингапур ја нагласува посветеноста на компанијата да го прошири своето глобално влијание и да негува долгорочни партнерства со индустриските засегнати страни.Со комбинирање на својата техничка експертиза со локални сознанија, MEIDOOR има за цел да се етаблира како доверлив снабдувач на решенија за врати и прозорци во Сингапур и пошироко.

Како што напредува соработката, MEIDOOR останува фокусиран на испорака на решенија засновани на вредност кои ги подигнуваат стандардите на градежните проекти во Сингапур, поставувајќи нов репер за квалитет, иновации и задоволство на клиентите во индустријата.


Време на објавување: Мар-18-2024 година